| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní nemoci a potíže

23.8.2013 14:26:04 Monika

Re: antikoncepce a brnění , mravenčení nohou - souvislost?

Hormonální antikoncepce zvyšuje sklony k větší srážlivosti krve, to je známé. Nemáte třeba v rodině k tomu i nějakou větší zátěž (infarkty, mrtvice, trombózy ... hlavně v nižším věku)? Já když jsem měla obavu z trombózy (bolest lýtka, nic dalšího k tomu, ale máme právě v rodině podobné potíže), tak jsem šla do nemocnice, udělali mi ultrazvuk (n. takové nějaké vyšetření) žil a vyvrátili to, lýtka mě prostě občas bolí "jen tak", ale hormony raději stejně neberu.

Při trombóze by snad měla být ta noha nateklá a i červenější a v naprosté většině bolí jen jedna, ale měla by ses asi poradit s gynekologem, který ti antikoncepci předepsal, jestli s tím brněním máš někam zajít n. co ...
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Antikoncepce a brnění/mravenčení nohou Pafča 23.8.2013 14:17
*Re: antikoncepce a brnění , mravenčení... Monika 23.8.2013 14:26
*Re: antikoncepce a brnění , mravenčení... lina 23.8.2013 15:55
**Re: antikoncepce a brnění , mravenče... Pafča 23.8.2013 18:11
**Re: antikoncepce a brnění , mravenče... Eva + Klárka2/07 23.8.2013 18:18
*Re: antikoncepce a brnění , mravenčení... MrakovaK 24.8.2013 14:46

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.