Psaní sms z Chorvatska - faktura
Zdravim všechny a ráda bych se potřebovala poradit, jak dále postupovat.
Minulý měsíc od 27.7 do 2.8 jsem byla v Chorvatsku. Mám u mobilního operátora 02 , kde mám aktivovaný FREE tarif , platím 700,- měsíčně. K moři jsem si aktivovala volání bez hranic kde sms stojí 3.90,-.
Přišla mi faktura na 1720,- což nechápu. Údajně jsem podle nich poslala 260 sms , což je blbost, mám všechny zprávy uložené v telefonu. Max 110 a to už rozdělené a spočítané na dvě zprávy. Volala jsem na reklamaci, kde mi operátor zdělil, že to vypadá, jako by byla jedna sms odeslaná dvakrát ve stejný čas. tak volal na jejich technika a ten rekl, že chyba není u nich , že vše souhlasí. Poté mi operátor řekl, že např.30.7. v 18.30 jsem posílala sms, která byla rozdělena na 6 sms, což teda nechápu.
Zpětně jsem se koukla do mobilu na tuto zprávu, která obsahovala 300 znaků, tudíž 2 smsky. Může mi to někdo vysvětlit kde se stala chyba ? Normální 1 sms má 160 znaků a mě to prostě nesedí. Jak mám dál postupovat. Proč bych jim měla platit o 500,- více, když jsem to neposlala? Přijde me podrobné vyúčtování, tak jsem na to zvědavá , ale tohle fakt nechápu.
Máte někdo podobnou zkušenost ? Díky moc za vaše názory.
Odpovědět