22.9.2013 10:11:22 Teríí+Kryštof 07+Emma 10
Re: ahoj
Ahoj Leni,ať se kluci brzy uzdraví
Já mám v práci frmol.Začala tam sezóna,je to tam fakt hektický,do toho se to musím učit,do toho mě teď čeká poslední týden školení.Střídáme se s Ondrou na protisměně,takže ten co má volno vyzvedává děti a chodí s Kryštůfkem na tréninky.Teď mám volný víkend,takže jsem byla včera i na turnaji ve fotbale.Moc mu to ještě nejde,ale líbí se mi jak ho to baví a je do toho úplně nadšený
Emička ve školce dobrý,už tam i spinká
Má prý kamarádku Tejezku
Kryštof si zase ve třídě našel kamaráda taky Kryštofa a Denise (u něj ho fascinuje,že se jmenuje stejně,jako náš pes
).
Jinak už se učí písmenko "m".Psaní mu moc nejde,má tu ruku takovou rozklepanou.Za to angličtina...to mě až překvapil,že po cca třech vyučovacích hodinách se umí anglicky představit,ale s krásnou výslovností.Mají rodilého mluvčího,který,je prý fakt srandovní
V úterý budu mít sakra fofr.Ondra má v práci celodenní školení kvůli jedné mašině,já budu na školení v Praze,budu muset fofrem vypadnout,stihnout ve tři rodičák ve školce a pak letět i s Emčou do školy,kde je zase seznamovací odpoledne,pro prvňáčky a jejich rodiče.Tam to začíná ve čtyři.Tak tam radši pošlu tchýni,kdybych měla přijet později,ať tam není sám.
Někdy si říkám zlatá mateřská
Odpovědět