Re: Materialy k vyuce anglictiny (psani a cteni) doma
Lizo,
me se proste nechtela vypisovat cela sitauce. Ale budiz. Jsme cesko-anglicka rodina zijici v Nemecku, dcera chodi do Montessori skoly. Zatim meli anglictinu vzdy az od 3. tridy. Jen obcas byli i prvnaci a druhaci na anglictine, asi kdyz chybel ucitel. Skola tady zacina v PULCE ZARI, takze mame za sebou 2 tydny, v obouch tydnech se dcera zminila ze byla anglictina. V Montessori nemaji klasicky rozvrh hodin. Dneska tedy prinesla papir, kde jsou rozepsane urcite hodiny (sport, hudba, prac. vyucovani) a je tam prave uvedena i anglictina. To ze byla zatim 2x na anglictine mohla byt zatim shoda nahod, ted je tedy jasne, ze ji mit budou. Puvodne jsme to chteli zacit resit v prubehu tohoto roku, nejdriv s tridni ucitelkou a prez ni s p. ucitelkou, ktera ma anglictinu.
Ja opravdu nemam potrebu resit jak mam postupovat, to je mi celkem jasny. Chtela jsem jen vedet jestli nekdo nevi o nejakych materialech, nejlepe ke stazeni. Protoze myslim, ze pani ucitelka urcite uvita, kdyz budeme moci nejaky material dodat. Ono je podstatny rozdil ucit deti anglictinu jako cizi jazyk a jako rodny jazyk.
Andrea
Odpovědět