10.10.2013 21:55:40 zerat
Re: dalekozrakost
Ahoj, tak máme vybrané obklady do koupelen, podlahy celého domu, umývadla, sprcháč... Výběr šel vyloženě snadno - až mě to překvapilo
V jedné koupelně bude pásek z mozaiky a ve druhé zase jen bílou barvu vykreslené drobné květy v linii po obvodu... Jsem zase o kus klidnější - i když zase nás dneska lehce rozhodil realiťák - ach jo, jak my litujeme, že jsme to neprodávali bez RK!
Jako bychom si nebyli vědomi rizik, do kterých jsme šli
Romčo, já se omlouvám, - asi jsem toho pána instalatéra nepochopila. Manžel mi dnes u výběru sprcháče říkal, že oni brojili proti akrylovým vaničkám, že se uvolňují, zatéká za ně... ne proti keramickým. A prý podezdívka být musí... Na mě už je toho asi moc - tak se omlouvám, jestli jsem Tě znejistěla
Janino, jestli je to tím, že nemáte nikdo brýle a malý si připadá divně s brýlemi, tak by podle mě u Tebe brýle pomoci mohly (byť coby módní doplněk). My doma máme brýle všichni až na Šárku, která by je strašně moc chtěla taky - dokonce se vloni čertila, že Marťa dostala nové brýle a ona nic
Ad mazání, já jsem používala hodně často Imazol a jinak jakousi dělanou pastu - jinak se Šárka taky často opruzovala. U Martinky jsem jednu dobu používala Menalind proti proleženinám, protože jí fungoval jako jediný výborně. Celkově jsme asi za masti, krémy na promázávání... nejvíc vyházeli peněz, když byly holky malé
Teď už několik let používáme doma jen mýdlo bez mýdla od Biodermy a občas Šárka konopný krém na zatření nějakých těch projevů ekzému a velmi zřídka Exomegu od A-dermy. Ale já teda holky denně nepromázávám už roky - kůže si zvykla
Odpovědět