17.10.2013 8:53:16 *Hanka* & Lucinka
Re: zdravim
ahoj,
Klaudie
je mi moc líto co prožíváš, stejně jako Zerat jsem to už vytěsnila a na mnohé zapomněla.
Kup si Kontryhel, to je bylinka, která by ti mohla pomoct se vyčistit bez revize.
Dávkování ti napíšou holky - Jája? Třešnička?
Pokud by se ti to podařilo bez revize, tak by to bylo super. Pak bych nechala proběhnout jeden cyklus a šla do toho znovu. Pokud by tě čekala revize, tak bych se řídila tím jak se budeš cítit po šestinedělí.
Chodím sem neuvěřitelných 9 let a za tu dobu jsme se tady setkaly s mnoha názory na pauzu po revizi - někomu doporučovali pauzu 10 dní, někomu 6 měsíců.... tak si vyber. Podle mého názoru je nejlepší řídit se vlastními pocity. Po 2. revizi jsem byla totálně rozhodnutá, že po šestinedělí do toho jdu znovu a po šestinedělí jsem nakonec nějak neměla odvahu se do toho pustit a čekala jsem ještě další dva cykly.... je to hodně o psychice.
Ono celé to zamlklé těhotenství je víc o psychice - fyzicky jsi v pořádku jakmile přijde nová MS s tou psychickou to zamává podstatně víc.
Pokud to správně chápu, tak máš jedno dítko už doma a teď jsi těhotná podruhé. Žádné zamlklé těhotenství jsi zatím nikdy neměla.
Jak těhotníš? Bez problému nebo to trvá dýl?
Zkus nám napsat něco o sobě.
Nemyslím tím nic osobního, spíš právě to co se týká toho těhotenství.
Odpovědět