Zcela chapu a kdo tim neprosel, ten nepochopi. U prvniho ditete jsme se vice,ene shodli, meli jsme pripravena dve jmena a po porodu jedno z nich jednoznacne vyhralo. U druheho ditete jsme dlouho nevedeli, manzel chtel Saru a me se to jmeno proste nelibi, takze dcera se nakonec jmenuje po manzelove sestre (jeho sestra bydli v jine zemi a jeste se ji rika zkracene trochu jinak). Kdyz jsem byla tehotna potreti, tak manzel prohlasil, ze ja vybrala jmeno prvnimu synovi i druhorozene dceri (hahaha) a ze tentokrat bude ta Sara! ja jsem strasne, ale opravdu strasne moc chtela Hanu. No stres uplne nejvetsi a manzel se fakt seknul jak nikdy predtim. Dcera se nakonec jmenuje uplne jinak a ja jsem se s tim tak nejak nesmirila doted a to ji v prosinci bude 7 let... Ctvrty se narodil kluk, shodli jsme se celkem brzy, manzel chtel kratsi jmeno, ja jsem ho nakonec premluvila, ze dame delsi variantu toho sameho jmena a rikat mu budeme zkracene. Kamaradky si ze me delaji legraci, ze kdy bude ta Hanicka, ale ta uz teda nebude.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.