Tak já si myslím, že je blbý vůbec cokoli NAŘIZOVAT v momentě, kdy si přeju něco extra.
Považovala bych za základ na svatbu se oblíknout:
- slavnostně - tak, abych nezastínila nevěstu
Cokoli "nad to" považuju za takové, že si to sice nevěsta a ženich můžou PŘÁT (a pak se jako host posnažím jim vyhovět), ale přijde mi docela divné, aby mi to NAŘIZOVALI.
Plus musí mít taky nějakou soudnost, pokud dají na pozvánku "white tie" a pozvou strýčka z Horní Dolní, který má jeden oblek na neděli do kostela, tak to tomu chudáku strejdovi asi těžko budou moct mít za zlé.
Navíc z Placky úvodních příspěvků jsem pochopila, že klobouk považuje za nutný doplněk na svatbu a jeho absenci za faux pas (což je v našich zeměpisných šířkách en bloc nesmysl), ale z těch posledních zase vyplývalo, že to chce ona jako recesi (což je oprávněné, snažila bych se jako host vyhovět, ale jako nevěsta bych byla shovívavá, pokud by moje 80letá babička nebo kamarádka s hluboko loktem do kapsy si holt klobouk nepořídí).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.