Zerat, myslím, že jsi se do toho dost zapletla. Mě by dost urazilo, kdyby mi doktor nad špatným výsledkem řekl něco v duchu, že jsem byla v mládí divoká. Co asi takový doktor řekne těm ostatním, když jiným chválí panenské výsledky? Docela mě pobavilo, že z výsledku z gyndy usuzuješ, že je ti muž věrný. Vždyť by mohl mít sex s celým okresem a pokud by používal dobré kondomy, tak by ses nikdy nic dozvědět nemusela. Orální sex vs. rakovina krku - byl plk loni na onadnes. Kdyby papilovirům např. líbání s dalšími lidmi, pak by nejvíc papilovirů museli mít tetičky, strýčkové se širokého příbuzenstva, co se při každém setkání líbají. A poslední, co jsem chtěla napsat... Za sebe si věrnosti hodně vážím, ale rozhodně bych nepokládala za nejlepší na světě, že si dcera vezme prvního kluka či muže, s nímž něco bude mít. To je fakt blbost. Někomu to vyjde, ale spoustě lidí nikoliv. Podle mě je lepší si vybírat partnera, když už máš něco odžito.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.