To uspávání bez asistence rodičů funguje jen na některé děti. Mladšího syna jsem položila do postýlky, později do postele a dál jsem se o něj nemusela starat. Prostě ležel až usnul. Starší naopak v postýlce hystericky řval. Dodnes (je mu 10)usíná u mě v posteli a pak ho přenášíme. Nefunguje ani to, že já ležím s ním v jeho posteli. To je také důvod, proč nechce spát u babi. Takže ani já neznám volný víkend. Nechci si stěžovat. Brala jsem to vždy tak, že se sobě můžeme víc věnovat.Mazlíme se a povídáme si. Přes den toho času tolik není. Jen vás chci podpořit a říct, že to je jen dočasný stav. Postupně se to upraví. Já jsem k oběma dětem vstávala do 3 let 5x za noc. Bylo to hrozně vyčerpávající a nikdo z rodiny neměl pochopení. Manžel měl plno rad, ale nikdy mi nepomohl. Takže vím naprosto přesně, jak se cítíte. Hlavu vzhůru, ono se to zlepší.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.