Já to chápu, že se budu muset naučit být sama, nebraáním se tomu, jen moje tělo/duše to zatím nechce akceptovat. Jinak já dokážu být dost silná a v určitých situacích nejsem vůbec fňukací typ, ale když ztrácím něco tak cenného, jde to těžko.
Jinak manžel bývá docela často pryč na dvy tři dny a to funguju úplně normálně, dokonce je tady víc uklizeno, jsme víc v pohodě, líp naplánuju program. Když je tu manžel, jsem tak nějak zabržděná, víc se vztahuju k němu, víc očekávám pomoc. Když jsme samy se synem, zvládáme ok. Samozřejmě bych ale potřebovala hlídání babiček, protože bych sama s ním nemohla chodit částečně do práce. A určitě by mi chyběl někdo na intimní život, ale to mi chybí tak jako tak už teď.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.