21.11.2013 7:37:08 Alice
Re: nechat si najednou vytrhnout jednu nebo dvě osmičky ?
Měla jsem založené tři osmičky, dvě horní a jednu spodní. Horní mi rostly do tváří, bála jsem se trhání, tak jsem si je nechala asi dvacet let, blbka. Pak mi jedna začala bolet a šla ven, na stomatochirurgii. Nejvíc mě zarazilo, že doktor při zákroku chtěl, abych měla pusu skoro zavřenou. Zub byl venku za chvilku a bolelo to až když odezněl účinek anestetika, bohužel jsem si nevzala ibalgin dřív. Na zbylé dvě objednal. Dolní mi na sálku sekal z kosti asi hodinu. Nic mě nebolelo. Pak se optal na tu horní, jestli chci, a byla za půl minuty venku. Dolní byla v pravo, horní vlevo. Měla jsem trochu obavy z jídla, ale bylo to docela v pohodě od druhého dne. Je pravda, že mi dal antibiotika, ale jen proto, že jsem diabetička a pak nějaký lék na bolest, ale to mi stačily úhrnem dvě tablety. První den jsem byla oteklá až na krk, modřinu jsem neměla. Měla jsem volno v den zákroku a pak jsem si vzala dva dny dovolené, stačil by mi i jeden.
Důležité je, nevycucnout si krevní sraženinu z rány, ale to ti určitě řeknou. Taky jsem měla nachystané v mrazáku gelové polštářky, to mi dost pomohlo.
Odpovědět