21.11.2013 9:30:31 Radka
Re: nechat si najednou vytrhnout jednu nebo dvě osmičky ?
Měla jsem z trhání osmiček takovou fobii, že jsem se odhodlávala 3 roky. Pak jsem tři dny nejedla, šla ke stomatochirurgovi a nechala si vytrhnout všechny čtyři najednou. Sice se jim do toho nechtělo, ale pochopili, že víckrát mě tam nedostanou. Dali mi nějakou oblbovací tabletu a vzhledem k tomu, že jsem tři dny nejedla na mě působila velmi silně. Z akce si nepamatuji nic. Pak jen, že jsem spala v "předsálí". Pak, že jsem požádala o zavolání taxíku. Příjezd domů. A pak jsem se probudila oblečená v posteli ve tři v noci. Druhý den jsem byla plně funkční.
Dal mi rovnou léky na bolest, brala jsem je preventivně asi 4 dny, takže to vůbec nebolelo, i se to v pořádku zahojilo. Jídlo – nepamatuji si žádný problém, jedla jsem myslím na začátku jogurty. Po týdnu mi vytáhl stehy a ani jsem to necítila.
Moje doporučení: Pokud máš velký strach, tak oba zuby najednou. Nechat si dát oblbovák. Jít tam až po práci. Zajistit si odvoz domů (vůbec si nepamatuji, kolik jsem platila taxikáři, ale peníze v peněžence odpovídaly očekávané platbě). Druhý den si neplánovat nic náročného (kdyby přece jen byly problémy)
Odpovědět