No já nevím, já tohle dělala v dětství a myslím, že jsem "normální" - prostě jsem z toho vyrostla. Divím se, že mě mamka ale neuškrtila, za ty scény co jsem dělala. Tohle po mě podědila neteř, pamatuju si, že ponožky nosila jen takové, které vevnitř neměli u švu "kuličku". Jinak byla scéna a nenosila je...
Moje dcera, když jsem jí udělala culík, tak si měřila hlavu z každé strany, jestli je to přesně uprostřed. Stejně tak si teď měří ponožky, jestli taková ta čárka nad patou je z každé strany správně...
V určitých věcech bych ustoupila - je to stejné jako kdyby mě nutil někdo nosit věci, co mi nesedí a škrtí mě někde, taky nenutím dceru. Ale zase pokud vím, že se jí nic takového neděje, tak má prostě smůlu, musí to nosit.
A boty - i já mám problém vybrat si boty, které by mi seděly - netlačily, neskákaly... Takže pokud si je v obchodě vybrala, že je má dobré, tak je prostě bude nosit. Můžeš jí tam dát vložku, jestli se nějak roztáhly
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.