Nevím, do jaké míry to má dcera psychické, ale například já jsem dospělá, psychicky doufám v pořádku, ale pokud jde o spodní prádlo nesnesu cokoliv s gumou, krajkou, švem...podprsenku jedine absolutne hladkou bezesvou a samozrejme bez krajky...pak jsem jeste hakliva na vyber toaletniho papiru a papirovych kapesnicku, jinak jsem prokazatelne fakt odřená na příslušných místech. Pak nesnesu ještě těsné kalhoty. Ostatní oblečení neřeším, pokud v něm není vlna. Jsem asi precitlivela, ale myslim, ze je to fyzicke...jestli jsem to tak mela i v detstvi si nevzpominam (vzpominam si akorat na tehdejsi vlozky, byla jsem totalne odrena jeste tyden po jejich pouzivani...).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.