Krevetko, mě to štve, hlásím se dobrovolně. Zemanův projev jsem neviděla, stejně tak jako jsem se nikdy nekoukala na novoroční projevy Klause, Havla, o jeho přdchůdcích nemluvě. Plácají si játra a skutek utek. Napsala jsi to moc hezky a pravdivě. Obyčejným lidem se tu žije čím dál tím hůř. A nadávat umíme leda tak jen v hospodě nebo na netu. Přestávám vidět rozdíl mezi tím, že za komančů byl "nevyhovující kádrový posudek" no a teď je nevyhovující věk, nejsi dost agresivní, přestaneš se zaměstnavateli vyplácet, podnik skončí vytunelovaný... v čem je v konečném dopadu ten rozdíl? Že se můžu s prominutím svobodně ubzdít? Nestojím frontu na mandarinky? Lidi jsou si stejně rovnější, jako byli za totáče. Korupce, lži, hamižnost, podrazy... to jsme chtěli?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.