Strattera - nežádoucí účinky
Dobrý večer, pročítám vaše diskuze, často najdu radu či útěchu, aniž bych sama přispívala. Poslední dobou mě dost trápí jedna věc - můj syn (9 let ) užívá od září Stratteru ( ADHD a AS), bojujeme se školou, doma též, je dost labilní, v poslední době byl i hodně rozhozený z neporozumění ve škole, v kolektivu,atd., řekla bych, že občas vedl i docela depresivní řeči. Od doby, kdy začal lék účinkovat, pozoruji kromě hubnutí i docela rapidní zhoršení celkové nálady, jakoby nemá z ničeho radost, projevuje se občas až agresivně, což jsem předtím nepozorovala - co se týká zlepšení soustředění se ve škole, moc pozorovatelné dle p.učitelky není, spíš se vyhrocují problémy v chování. Nějak jsem vnitřně přesvědčená, že medikace v jeho případě nepomáhá, spíš naopak. Mám strach, abych mu léčbou spíš neublížila, než pomohla - je to takový můj věčný spor.....( v 6 letech mu byl nasazen Ritalin, který jsme přestali dávat kvůli vedlejším účinkům ). Zajímaly by mě Vaše zkušenosti a názory na medikaci v těchto případech.... Díky za příp.příspěvky, O.
Odpovědět