Re: VZP - Mořský koník
Hroudo, dcera byla tak 8x Vždy přijela v pohodě poprvé byla po první třídě, jezdila různé termíny. Prázdniny konec školního roku, začátek školního roku. Byla kvůli astma. Několikrát se stalo, že po příjezdu o marodila, ale celkově se její nemocnost velmi zmenšila. Z nás, nejhorší bylo jak jela na konec prázdnin a začátek školního roku. Po příjezdu bylo zde hodně zima omarodila a ještě na 2 týdny nebyla ve škole. Nástup do školy byl pomalý a krkolomný dlouho to doháněla. Takže jsme to neopakovali a jezdila na konci školního roku a začátku prázdnin. Hodně záleží na vedoucím dcera nejvíc nadávala jako puberťák, kdy ji obtěžovalo jakékoliv omezování. Byla i Řecku i Černý Hoře i v Chorvatku. Nejvíc se jí líbilo v Řecku. Vedoucí má na starosti skupinu o 6 až 12 dětech podle věku čím mladší, tím míň dětí ve skupině. Léky které si měla brát ihned po příjezdu jsem předávala přímo vedoucí stejně tak všechny papíry a s vedoucí jsem mluvila. Vždy je měla vedoucí u sebe, tedy v letadle určitě mohla nahlédnout. Dnes jsem o tom mluvila s dcerou a vždy, se šli rovnou ubytovat i když přijeli brzo ráno, i když pozdě v noci. Jen jednou ne a šli nejdřív na oběd protože přijeli v období oběda to je poslali nejdřív najíst a pak teprve ubytovali. Dcera byla dvakrát na koníku pak si přála vyzkoušet tábor se spolužáky, první její věta po návratu z tábora byla, bylo to super, ale příští rok jedu na koníka. Sousedka jezdila jako vedoucí opakovaně a nikdy si nestěžovala kamarádka byla taky a přijela nadšená, Malá skupinka dětí program připravují asistenti prý super.
Odpovědět