aky - já Tě nepoznávám. Ohnivě odsuzuješ nemanželství, bez ohledu na to, zda to klape či nikoli a ještě ke všemu si myslíš, že papír znamená, že si ten druhý nemůže dělat, co chce, resp. že si může nechat rozkazovat tím druhým i proti své vůli???
Po 17 letech nemanželství, kdy si chodíme každý kam chceme a představ si, že já chodím i sama do hospody mezi chlapy, zatímco můj nemanžel hlídá děti, by mě asi upřímně rozesmálo, kdybychom se vzali a já začala dělat semetriku a on magora, vzájemně si zakazující někam chodit
I s papírem bych se chovala jako doposud. Opravdu nechápu partnerství (manželství je pro mě totéž, neb to posuzuju z hlediska kvality vztahu, nikoli papíru), kde vzájemné "vlastnění" vede partnery k mylnému dojmu, že toho druhého vlastní a mohou ovládat
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.