Re: Lázně Jeseník, trávení volného času
A budeš mít auto? V okolí jsou nádherné jeskyně (Na pomezí, Na Špičáku. Kousek za Albatrosem (Vojenská ozdravovna) vede cestička k ovečkám. Mají tam i kočky, pejsky, na podzim měli i perličky, krůty... Ve městě je úžasný rybník s kačenama. Takže sbírejte a suště rohlíky, protože jich budete mít nedostatek. Kino je hned vedle Priesnitzových lázní. Kavárna Sofie zlepšila konečně své služby. Nejvíce tam lidi chodí na teplé lázeňské oplatky. Ale balík oplatků se vyplatí koupit spíše na hotelu, než v kavárně či ve městě, třeba v Albertu. Ovšem já byla na Silesii, takže se raději podívej. Silesia už je tuším nekuřácká, ale nikdy jsem tam nebyla. S dětma jsme chodili do té Sofie. Jeleny jsme krmili na podzim. Děti se naloží na traktor a hurá do obory. Podívej se na letáčky. Když ne na ubytovně, tak hledej na Priessnitzovi. Dole ve městě je pěkné hřiště a krásná procházka kolem potůčku.
A vůbec... podívej se na moje webovky, protože bych se zbláznila, kdybych ti měla všecko vypsat. Podívej se do mého archivu Výlety na všechny roky. Jezdíme tam pravidelně. Najdeš tam Zlaté hory, Ranč Orel, Rejvíz... no prostě je tam toho fakt hodně, co se dá s dětma dělat. Jenom by bylo ideální mít auto a dobré počasí. A nemám tam vypsáno všechno, ale ty si určitě najdeš pro svou rodinu tu nejlepší zábavu. Tak ať se ti tam líbí.
http://lyssaci.webnode.cz/vylety/a2011/
Odpovědět