to chce nějaký tábořiště - pěkně se stanem, ohýnkem, přivezu i buřty, stejně ti holomci nedaj najíst.
jinak rodiš v fn? pokud jo, tak držím palce. já s nima mám dobrý zkušenosti, ale já rodila císařem. ono se s nima dá dohodnout, ale prý na porodních sálech to bývá jiný maso a ty sestry a doktoři jsou poněkdu víc ,,od rány,,. zkušenost mám jen přímo s gyndou a šestinedělím. tam sou zlatý platinový, vždycky sme se dohodli, odmluvili. je pravda, že já jsem na ně vždycky byla velmi příjemná a vše jsem podávala tak, že nakonec měly pocit, že se snažím pomoct já jim a ty dobrý nápady vzešly od nich až jako těhotná jsem zjistila, že jsem mistrem manipulace
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.