aachje, nikdy jsem nerozesílala žádné fotky, natož klientů, fakt nevím, o co vám ty dva roky jde a jelikož mi to odmítáte říct, tak už to neřeším, jestli jsem někomu ukázala fotku Xeny? Já si to nepamatuju a neuvědomuju, měly jste to se mnou řešit hned a ne rok poté, kdy vím houby, co bylo, každopádně je mi jasné, že mi chcete udělat špatnou pověst z nějaké vaší ujeté představy, že lidem rozesílám nějaké osobní informace o někom, ale prostě to je úplná blbost, jasně, na FB se řeší často, kdo je kdo, když je společných 10 přátel, je jasné, že to jsou lidi z Rodiny, taky mi občas někdo napoví, kdo je kdo, občas to někdo žádá po mě, snažím se vždy člověka kontaktovat, zda smím říct. Ukázala jsem někomu Xenu na fotce v soukromé zprávě na FB? To jediné mi z toho vychází. Ale tak zrovna o odhalování fotek lidí bys mohla taky přednášet, žejo a to ještě vkládáním na Rodinu z FB nebo odkud.
Ať tě žere cokoliv, nikdy jsem neprozradila identitu žádného pacienta či klienta, když uvádím případy z praxe (třeba "jednou mi usnul klient při sezení", vždy tak, aby nešlo dopátrat, o koho se jednalo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.