12.2.2014 13:36:29 fisperanda
Re: První domácí zvířátko - kočka
Já myslím, že všechny kočky z útulku jsou automaticky kastrované. Já jsem si brala kočku z útulku nedávno, má zhruba tři roky. Musíš počítat s nějakou adaptační dobou, nechat ji vklidu a nenutit jí do ničeho. Naše si zalezla za kuchyňskou linku, tam vydržela zhruba deset dní, vylízala jenom v noci na žrádlo a záchod. Už jsem si zvykala, že mám kočičího ducha. Pak se z ničeho nic zlomila, hupla mi do obličeje a od té doby ji nemůžu setřást :)
Pro mě je lepší mít kočku než kocoura, nevím proč, jsem na ty holky nějak nastavená, ze všech zvířat vždycky radši beru samičky.
Podestýlku musíš vyzkoušet, jaká bude nejvíc absorbovat zápach, já jsem dlouho používala Mikeše, teď jsem přešla na levnější Borcat, ten stejně dobře absorbuje pach, mezitím jsem zkoušela různý drahý písky a silikonový podestýlky, ale smrad byl po celým bytě, prostě to nefungovalo.
Myslela jsem si, že udělám dobře, když koupím krytý záchod - boudičku, jakože kolem nebude tolik bordelu, no tak to omyl
Prožere tak stovku měsíčně, kupuju Whiskas granule, jiný nežere. Kapsičky ani maso nechce. Pije jenom vodu, mlíko jí nedávám.
Odpovědět