Bin -
"Strašidlo - celou dobu tu zastáváš postoj, že je zcela v pořádku Zemanovo pozvání diktátora a vraha." - pozval ho Klaus
"Vysmíváš se lidskoprávníkům, jak jim to Miloš nandal (Tvůj zakládající příspěvek)," - Člověk v tísni je prapodivná zpolitizovaná neziskovka. Nesvěřila bych jim ani pěťák.
"a když se ukáže, že zase lhal" - nelhal
," nebo se nenamáhal zjistit základní informace," - to si očividně nezjistil Člověk v tísni
" mlžíš a chytáš se každého stébla, přesněnji řečeno jediného člověka, který se s diktátorem sešel také" - nejvyšší představitel EU mi nepřijde jako někdo, kdo se může jen tak přejít.
", ale už ignoruješ, co je to za člověka a bouřlivé protesty, které tuto schůzku doprovázely a to, kolik lidí se s ním sejít odmítlo." - všichni, co se odmítli sejít, jsou méně důležití, než Barrosa
"Tak mě holt zajímá, co tím vším sleduješ, no
" - vůbec nic, jen se bavím
"Zeman se obklopuje a schází se s výjimečnými ničemy" - spíše s běžnými ničemi i s běžnými neničemi
, "lidská práva jsou mu u pr...," - to nemůžu soudit, nezaznamenala jsem ani velkou podporu, ani velkou nepodporu lidským právům.
"pro cokoli humanitního či humanitárního nehne prstem" - velmi humáně se chová ke státnímu dluhu
- "přesto je Tebou veleben a lidskoprávníci vysmíváni..." - nevšimla jsem si, že bych kohokoliv velebila, ani nemám velebení v povaze. Porkyteckými lidskoprávníkami, pravda, pohrdám.