14.2.2014 13:04:52 propiska
Re: Lázně- jen tak pro všechny matky a ženy
Partner často jezdí pryč i na několik dní, pokud pracuje, má nepravidelnou pracovní dobu, jezdí až večer. Pokud jsem byla já pryč, tak max 2dny, věděl to několik týdnů dopředu aby si mohl zoorganizovat práci jinak a děti vyzvedávat.Práci na jednom stálém místě někde v teplo od do bohužel nemá.
Bydlíme na vesnici, mš, zš, práce vše je v jiném městě. Najet 100km za den není problém,k tomu dojíždění na kroužky- opět další město. Samozřejmě jsou i další okolnosti- zdravotní stav a fyzická a psychická odolnost každého jedince je jiná, jak před dětmi tak po dětech, k tomu není dítě jako dítě. Některé svojí povahou a náročností může dát za 2 normální.
Rozhodně nikoho neodsuzuji a nechci si stěžovat, že jsem urvaná nebo nespokojená.
Ptám se jen obecně - jet do lázní jen tak, jako prevence a odpočinek, stačí týden nebo 3 týdny, kdo má jaké zkušenosti a rady. Nechci tu diskutovat proč nezvládám péči o rodinu.....Nepojedu ani zítra ani v létě. Ta představa se mi ale líbí a jednou bych fakt chtěla jet, právě kvůli svému zdraví.
Odpovědět