Re: Sama doma, ve dvě v noci někdo sahá na kliku ložnice...
Dost mi to připomíná můj nedávný zážitek - pro upřesnění situace -v ložnice máme dvoje dveře - jedny na stěně "v nohách" postele (vedou do kuchyně a koupelny) a druhé na pravé straně od postele. Spím u těch napravo a za nimi je dětský pokoj a obývák a byt je průchozí dokola.
Asi ve dvě ráno mě vzbudil nějaký zvuk, tak se rozhlídnu, na posteli leží obě děti a za nimi manžel. Tak jsem si pomyslela, že se mi asi něco zdálo a protože jsem nedávno viděla horor Insidous, tak jsem hned myslela na tu hnusnou babici, co tam straší. V tom okamžiku vyšla od dětí z pokoje skoro dvoumetrová postava!
Strachy jsem zaječela a samozřejme to byl manžel, co coural v noci na záchod a nevím proč, obešel celý byt. To, co jsem za něj původně považovala, byla nahrnutá peřina
Sjela jsem ho a nemohla usnout, tak jsem si řekla, že si aspoň namočím cizrnu na ráno, takže jsem šla do kuchyně, sahám do špajzu a do toho mě "něco" chytilo za vnitřní stranu kolene a chraptivě se ozvalo: "Mamiiii" To už jsem si málem cvrnkla do textilu, jak strašně jsem se lekla. Byl to syn, kterého probralo světlo z kuchyně
ten pak šel v klidu spát a já do rána nezabrala
Takže tyhle noční strachy naprosto chápu
Odpovědět