ANITA..... , to,. že se mají učit z matiky něco nazpamět, vyplave v řeči většinou těch, co s matikou bojovali a sami se to naučili nazpaměť. prakticky od 7 třídy se nechapali, nebo prolejzali jen tak tak.....
většina těch co s matikou nemá prablém Ti řekne, že neumí ani násobilku zpaměti, protože jim to příjde zbytečné se to tak naučit, když to umí dopočítat...
Mě příjde na hlavu se tento předmět učit tak jak chce Tvůj manžel...to není dějepis, to se přece musí logicky vymyslet.
Jo a moje děti měli ve škole místo počítatadla 20(4 barvy) víček od minerálek zrovna nedávno na mě vypadl plátěný sáček a v něm tahle pomůcka....když nevěděli, rozložili si to na lavici a počítali s tím místo počítadla.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.