21.3.2014 6:55:42 Winky
Re: Dá se nějak poznat na muži, že je gay?
ja teda nejsem nijak dobrá v odhadování kdo je jaký (ať už jde o orientaci, charakter a tak vůbec), prostě mi dlouho trvá než někoh byť jen lehce prokouknu.
Ale třeba u jednoho učitele u dcery ve škole bych fakt tipla že gay je, právě podle chůze, jak nakláni hlavu, jak si prohrábne rukou vlasy.... no ale taky má manželku (kráásnou) a dvě děti. Mě je to osobně fuk, navíc jako učitele ho děti berou (jo a učí výtvarku, kreativitu a když jsem viděla jeho naprosto perfektně srovnaný kabinet..... uff, bledá závist) jen si říkám že on to má asi těžký.
Jinak manžel má taky spoustu "single" kamarádů ve věku 30+, kdy už tak malinko začíná být divný proč nežijou s nějakou přítelkyní ale sami (dlouhodobě). A tam jsem si jistá že gay není nikdo z nich, ale jsou za tím jiné, mnohdy prozaičtější příčiny. Jsou rozmazlení (ve smyslu že se jim nechce o nikoho starat, ani o vztah natož nedejbože o děti, vyhovuje jim být "free"). S tím souvisí že jsou i lehce sobečtí co se financí týče, rodinné výdaje nechápou, jedou si sami ve své režii, drahé a časově náročné koníčky (skákání padákem, závodní cyklistika, denně fitness), nebo naopak tu práci až tak moc nežerou a spíš je užije na denní posilování s půllitrem. Jo a jeden je zoufalej maman, ale tvrdí že mu to tak vyhovuje. No prostě jsou nepoužitelní pro život v páru, bohužel. Jako kamarádi pro pařbu, semtam výlet nebo akci v pohodě. Doma bych nechtěla ani jednoho. Oni by tak jako ženskou brali, ale - aby je nic nestála, aby po nich nic nechtěla ... zkrátka aby oni nemuseli měnit nic. Taky nemění. Jsou pořád single.
Odpovědět