Tutenstein, když to máš jak udělat jinak....tak nemusíš.
Já bych byla v situaci, že bych ukecávala, přesvědčovala a zkoušela..., protože nevím co bych jinýho dělala, jedině snad to, že by zůstaly doma sami....což opět zakladatelka nechce, čemuž rozumím.
TAky se mi jeden rok stalo, že moje super naplánované prázdniny, týden po týdnu od dubna....a ten týden co měli být děti u babičky(věděla to 4měsíce dopředu, jak chtěla) mi řekla, že jede na dovolenou(asi týden před tím než tam měli jet)....no nutit jsem ji nemohla.....takže syn jeden šupajdil do školky(naštěstí tam bylo volno)a druhý zůstal těch pár hodin denně v druhý třídě sám(8-12hodin) a přiznám se, že mu to dodalo seběvědomí...., že to zvládne, že si poradí, když neví zavolá....(málo kdy) Příměstský tábor obsazen a byl by 20náhradník...
takže být zakladatelkou jdu si v pondělí vyjednat od 30.6. neplacené volno.....pokud ji vyjdou vstříc.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.