Re: Poslaly byste svého psa na měsíční výcvik nebo vám to připadá kruté?
I dnes se najde spousta lidí,kteří by nikdy nedali svého psa do psího hotelu,zatímco jedou na dovolenou.Že to pes strašně špatně snáší,že bude smutný,jak s ním budou zacházet... my v pohodě dáváme našeh pesana do psího hotelu od jeh půl roku,když letíme k moři nebo jedem do alp lyžovat.Posl.2 roky jsme ho, pravda, měli sebou na těch lyžích,v penzionu s námi byl za 4 eura/noc,což je méně,než když ho musím vézt do útulku. Takže za mě klidně ano,s tím psem se naučíte pracovat,on s vámi - pochopila jsem to snad dobře,že výcvik budete absolvovat i vy,protože jinak by to bylo celkem k ničemu a po krátké době by vše zajelo zase do starých špatných kolejí.
Takže za mě: ano,určitě do toho běžte,když vám to nebude z jakéhokoli důvodu vyhovovat,tak skončit můžete vždy.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.