Re: Poslaly byste svého psa na měsíční výcvik nebo vám to připadá kruté?
Tutenstein, já sleduju příspěvky o dobrmance od začátku, takže to chápu, že je to věc manžela. Ale prostě koupit dobrmana a odjet na časté a dlouhodobé služební cesty je černý humor. Asi bych mu vždycky přivázala vodítko se psem ke kufru. Ani nevím k čemu to přirovnat, to se ani nedá. A že můj manžel má taky koňské nápady.
Jo vím k čemu to přirovnat, jestli si vzpomínáte, tak jsem někdy kdysi psal, že jeho manžel pracuje v Praze, ale touží po nějakém velkém statku daleko od civilizace, a že by jako dojížděl. Takže manžel toužil po statku, ale pro rodinu to znamenalo, že zatímco manžel mám pocit, že pilot trávil mnoho dní v týdnu v práci, tak celá jeho rodina včetně dětí trávila tyto dny v polorozpadlém statku někde naprosto mimo civilizaci. On se mezitím procházel po centru Říma a čekal na let zpátky.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.