deda - naucil mne zavazat si tkanicky, strihat usima, a krmit prase a chodili jsem spolu na sneky babicka - s babickou jsem chodily brzo rano cekat pred Jednotu az privezou slehacku, abych ji mela na placinky a na jahody, vecer pred spanim jsem chodily mavat hvezdickam, na kazdy hvezdicce pry sedel jeden prapredek
Rodice od mamy
Babicka byla razna porstoreka dama, naucila mne kafe s rumen, sila mi obleceni, rikala mi nezne ty zmetku nebo ty kurvo, Od ni jsem se naucila, ze dama si musi umet poradit . Ona vzdycky nadavala, ale stejne se postarala o vsechny okolo.
deda byl zapaleny antikomunista a poslouchali jsem spolu Svobodnou Evropu, a vypravel mi o Sokole, ale bez babicky by si snad nezavazal ani ty tkanicky.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.