27.4.2014 11:16:41 Fren
Re: Druhá míza
No to je tady každá rada těžká,při tvém psaní jsem se musela kolikrát i usmívat,když píšeš,jak vyváděl,když si mu navrhla milenku a vyváděl podruhé při návrhu každé středy; a pak i při tom,když spatříš svíčku a víno v lednici - tady je mi tě i zároven líto.
Co tak začít s úvahami u tebe- co se zlomilo v tobě,že jsou ze sexu až deprese?Je teda fakt,že kdyby to chtěl po mě muž denodenně...
,tak se z toho taky picnu.U mého muže je to ted kolem té 50ky naštěstí spíš naopak,útlum a mě to vyhovuje,páč technicky to bylo taky dokonalé,ale tak nějak bez té rajcovní štávy,kterou jsem právě dřív nacházela v náručí druhého.
Bylo to u nás obdobně jako u vás s tou pohodou - kluci už vystudovaní a bydlící jinde,úspěšní,my už jen řešili jak trávit víkend,jestli příjemným nicneděláním či vylepšováním bydlení nebo výletem a říkali jsme si,odkud zas přijde nějaká facka,že ta pohoda je až podezřelá - a taky že jo - telefonát od jednoho syna,že má rakovinu.Tak to jen tak pro tebe,že by se mohl člověk hroutit vždy ještě i z horších věcí,ale chápu zase,jak je i tohle pro tebe nepříjemné.
Hele,co takhle zkusit nějaká AD-at tě ten sex tak nestresuje,jen krátkodobě a uvidíš.
Odpovědět