Re: Přírodní medicína, doplňky stravy, bylinky
Dospěla jsem k názoru, že základem je zdravá strava a životní styl. Věřím tomu a testuju to na sobě, po dvou měsících už vidím výsledky, ale celková očista zaneseného těla bude trvat déle, takže by mělo být stále líp a líp. Vem si, že orgány se na buněčné úrovni obnovují v řádu dnů a týdnů, max. měsíců, takže pokud do sebe přestane člověk cpát špatné jídlo a začne jíst zdravě, projeví se to velmi brzy, na těle i na psychice. Přírodní medicína, doplnky a bylinky mohou pomoct, ale je to taková nadstavba - pokud máš tělo nazesené nevhodnou stravou, tělo je nejspíš ani nedokáže pořádně využít.
Já jsem se zbavila mléka, velmi výrazně omezuju maso a vejce, bílou mouku a cukr, a další (a samozřejmě vše, kde jsou obsaženy), základem jídelníčku je zelenina, obilovina, luštěnina. Zádné polotovary, žádné rafinované potraviny, žádná éčka, nic mraženého, jídlo řádně tepelně nebo jinak upravit, aby bylo co nejstravitelnější, jíst lokální zeleninu a ovoce, v létě, jaká zrovna je, v zimě, jaká se dá skladovat. Pořádně žvýkat, nejíst pozdě večer. A dějí se zázraky
Odpovědět