Re: Přírodní medicína, doplňky stravy, bylinky
Macu jsem brala a beru . S chutí nemám problém, půl čajové lžičky do kelímku bílého jogurtu a ani tam není poznat.
S tou práškovou opatrně na některých sáčcích je napsané úplně nesmyslné dávkování. Vím,že jako nezkušená jsem ho dodržovala a výsledek byla naprostá katastrofa - nespavost, pocení ve spánku, divoké sny, třes rukou, závratě , naprosto rozhozená menstruace ( a to já mám MS naprosto ok jen na začátku hodně silnou a trvá déle,ale pravidelnou).
Pozitiva po braní ve správném dávkování - více energie (trpěla jsem dlouhodobým vyčerpáním a to se spravilo), výrazně mi to zlepšilo krevní obraz (dlouhodobě trpím nedostatkem železa i hemoglobinu) a v neposlední řadě posílilo to i libido a upravilo mi to Ms ve smyslu zkrácení doby krvácení ( ze 7dnů na průměrně 5 dnů) a zmírnění intenzity ( mívám velmi silné první dny). Takže za mě určitě funguje,ale stačí půl čajové lžičky denně.
Z přírodních doplňků u mě funguje ještě mumio (beru v mleté v tobolkách) to mi zřetelně dodává energii a posiluje imunitu (letos i se dvěma stále nemocnými dětmi jsem celkem byla nemocná jen asi týden, oproti minulým letům naprostý zázrak) a Chlorela tu si dávám na jaře na pročištění org. a zlepšení železa.
Odpovědět