Re: Přípravek pro snížení chuti k jídlu
Ne tak docela, dám si rybu, výjimečně i něco, kde je ždibec opravdového vejce, výjimečně semtam zobnu i bílou mouku a cukr, nu samé výjimky
. Jen mléko bez výjimky nepozřu (ani cokoliv s ním, a že je skoro všude).
Nejde jen o to, co jíš, ale v jakých úpravách a kombinacích, zda řádně žvýkáš, zda nejíš večer po 7 hodině (s tím já bojuju, a je neuvěřitelné, jak se krásně vyspím i za 5 hodin, když to vydržím, a jak jsem ráno unavená, když ne). Když nebudeš jíst stahující extrémy (hodně masa, vajec, soli, smažená jídla...), nemělo by tvé tělo mít takovou potřebu to vyrovnávat opačnými uvolňujícími extrémy (sladkým, alkoholem,...). Ale chce to vydržet jíst vyrovnaně delší dobu, aspoň pár týdnů, než si toho tělo všimne a najede na jiný režim, než se pročistí.
Nechci dělat reklamu, ale hodně lidem to (www.jimejinak.cz) pomohlo na řadu zdravotních a jiných problémů, a tak jsem se taky odhodlala to zkusit a cítím se a vypadám lépe a lépe . Ale pokud hledáš přípravek na chutě, které nezvládáš, je možné, že na něco takového ještě nejsi připravená; možná později. Já už bych teď měla problém i vzít si paralen na bolení hlavy, není to jen o jídle, to se ti obecně přepne myšlení na vyšší levl osobní zodpovědnosti a odmítání berliček
Odpovědět