Val - poněkud mě iritovalo, když bývalá sousedka pověsila ven své ložní prádlo - ona měla všechno prádlo tzv. zašlé a ještě když ho pověsila překrouceně, tak to vypadalo, jako když věší hadry. Ale to byl dle mýho extrém, protože tohoto si všiml i můj jinak nevšímavý muž - prej - vidělas ty hadry, ve svým věku by se měla naučit prát a podívej se na její okna, už na záclonách je to vidět - prostě mu nedalo a podíval se i tam. Přitom jako šmudla nevypadala - to zas nemůžu říct, její oblečení se mi jevilo jako normální /tedy co nosila/, ale co věšela na zahradu a na okna - to byla bída a utrpení. Ale jak říkám - je mi jasný, že to je čistě můj osobní problém.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.