Milado, vůbec není potřeba řešit, kdy a jak budeme z ní peníze tahat - jde jen o to, že ona ví od mala, že co jsme řekli = to platilo. Ví, že když řekne, že chce jet na školu v přírodě a nás to bude stát se vším všudy třeba 4000 Kč, které někdo bude muset nějak vydělat nebo se ostatní budou muset kvůli ní uskromnit, takže na ni fakt pojede a ne, že za týden přijde s tím, že se jí tam vlastně nechce, protože bude muset chodit 2x denně 10 km a psát tam diktáty... Nakonec odjela, druhý den mi volala ať si pro ni přijedeme - po vyslechnutí důvodů jsem jí řekla, vlastně jsem jí vynadala, že nikam nejedu a vysvětlila jsem jí proč. Nakonec včera přijela maximálně nadšená, že by hned jela zase a jak to bylo fajn... Asi to zní tady na Rodině víc tvrdě než to je v realitě, ale prostě na ni to platí, a to mi stačí
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.