Mně to tak přišlo z Tvého příspěvku, ale on to někdy napsané vyzní jinak než řečené. Prostě já bych pět let chtěla zaplatit leda za něco, co od začátku stálo za nic. Ne čas strávený v ZUŠ, který beru jako čas strávený kvalitně.
Jinak Tvoje dcera nejspíš dříve hrála na sopránovou a ne na zobcovou. A u těch zobcových fléten se stejně po pěti letech bůhvíjak dál pokračovat nedá, je to spíš na přechod k jinému dech. nástroji, ale píšeš, že pak asi zkusí příčnou.
Každopádně v té zobcové se už bůhvíkam neposune a i tohle jí určitě bude stačit na celý život. Vždyť je to nejlehčí hudební nástroj a hrát na zobcovku se fakt nezapomíná.
Já nechápu, jak někdo může něco tak hrotit. Chápu to s tou školou v přírodě, ale ne v případě hry na zobcovou flétnu.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.