Mozna jim to z toho jasne neni - leccos z toho popisovaneho delaji i zcela standardni deti, ktere jsem znala Ted budu mluvit jako prave jedna z tech nestandardnich: mela jsem a dodnes nekdy mam problem pochopit, co po mne vlastne lide chteji, a ze zkusenosti vim, ze i ti "normalni" maji kolikrat problem s tim, ze jejich okoli je kvuli nim smutne, dotcene nebo urazene, a oni vubec netusi proc. Nekdo je vnimavy a empaticky a vyciti mnohe i z minima naznaku, na me a mnohe dalsi to chce jit po lopate nebo i s lopatou (pomyslnou, prosim ), aby pochopili. Ja bych to s rodinou vzala po lopate, dukladne a klidne i s pomoci odbornych publikaci a odborniku, pokud by byli ochotni obetovat trochu casu a zkusit vysvetlit, jak se veci maji.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.