11.8.2014 16:22:54 Sarka
Re: Nejde nám kojení, odstříkávám MM
Dobrý den, našla jsem tu informaci, že jste laktační poradkyně, tak se obracím s prosbou o radu.
Malá se nám narodila veliká- 4,8kg, dne 24.6.2014. Od začátku s ní máme problém, pořád pláče a málo spí. Nejdřív paní doktorka říkala, že málo přibírá, ale před týdnem při posledním převážení říkala, že přibrala až moc, ale pořád pláče. Ze začátku jsem myslela, že jde o prdíky, ale teď už to podle mě prdíky nejsou, protože už to zvládá sama. Ale usnout pořád nemůže sama a je schopna být na mě přisátá i celý den, pořád ji přehazuji z prsa na prso s malými přestávkami- cca 2-5 minut kdy na mě usne, ale pak se zase probouzí a pláče a nanovo- je zarputilá a schopna plakat i několik hodin. večer ji kojím dokud nepadnu a pak nastupuje manžel s umělým mlékem a zaleje ji šedesátkou a ona usíná v kolébce, na cca 4 hodiny, ale to je jedno z mála období kdy spí, a kdybychom ji z té kolébky zvedli tak se nám vyleje, protože je schopna pít pořád dál a neví kdy má dost. Co nám poradíte a je vůbec nějaká rada?Máme ještě 4-letého chlapečka a tak jsme k smrti unaveni.
Odpovědět