hojky baby..... no čas nečas.....vcera jsme tu měli brigoše na vrtaní děr na plot, a rozdychavam že tu budu tyden sama i bez dandy...michal měl byt doma a jde do madarskaa, danda u taty....a ja tu budu trotlit sama....tohle mě jednou zničí....bo co asi tak mužu...snad nporodím dříve
takže jsem neměla naladu na nic no....zítra jedem do plzně na otočku, michal pro firemni auto...a zase zpět....takže vylet jak cip.... .... jinak nevím co povídat...u mě se nic takového neděje...pro malou nemam ještě skoro nic, ani tašku do porodnice...čas ne :D...už se těším až začne aspon školka...danda se zabaví...taky mu to asi už leze na mozek byt jen doma :Dd
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.