Dobré rankoDanielko chápu,jak Ti je taky mě to neba,když je P pořád v trapu,ale nenaděláš nic,taky ho to neba,ale když máš hypošku,tak nemůže jít dělat někam k lince to by jsme nedalia taky je fakt,že už jsme zvyklý na příjem který máme že?takže ono je to vždycky něco za něco T se taky nudí,ale pořád se mu něco vymýšlí,byli s milouškem v lese na hříbkách,pořád u někoho je buď babička nebo neteře no a hlavně je ten bazén a tam byl snad pořád a naučil se plavat bobek můjjsou dny kdy taky prudí mě se nechce dojdu z práce a jsem ráda,že jsem ráda taky musím něco doma udělat že?ale je fakt,že už to tak nějak nehrotím,když prostě není utřený prach tak jdu normálně spát a nestresuju jako dřív je fakt,že člověk třeba nemá tolik možností,kam s tím dítkem jít a ty to máš ještě "ztížené" že máš pupoš,tak o to je to náročnější a už ste si tam aspoň našli nějaké známé???jako být tam týden sama,tak by mě asi kleplo a nemít tam vůbec nikoho tak zajeť třeba k Vašim na pár dnů a pak třeba na návštěvu k nějaké kámošce ono to uteče neboj školka bude co nevidět a zase to bude jiné no nějak jsem se po ránu rozepsala,tak si jdu uvařit kafe a za chvilku začne ranní blázineca máme jít v sobotu,pokud jednu stavbu neudělají dnes,tak to se mě jako chce,tak snad to stihnou jo zabrouzdala jsem do archivu a našla kontakt na Ivču a napsala mejl,tak třeba se ukáže a jdu hned psát té Beky,třeba se ozve
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.