Aha, tak jsem to stihla. A co na to mám říct? Už se mluví o tom, že lidovci otevřeli fízlům dveře dokořán?
Nebo o pochybném Staníkovi? Nebo o tom, kde všude byl Kalousek? A už je na něj založená diskuse?
To jsem teda čekala něco, co fakt bouchne, když jsem kvůli tomu měla vysublimovat - a ono je to pořád dokola
Dámy, spěchám, takže v rychlosti - Kalouska si vážím, mám ráda jeho humor, považuju ho za dobrého politika (což u nás nemusí být zrovna lichotka ), něco o něm vím... Ale to vy jste mi ho přisoudily, podobně jako kdysi knížete, že z něj sedím na zadku. Já jsem si jeho negativ vědoma, iluze si o něm nedělám, a co se jeho minulosti týče, asi by se o tom dalo dost diskutovat, ale to je opravdu na jinou diskusi a téma
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.