28.9.2014 22:12:46 Klarisanek
Re: Jak se odmilovat?
Pam-pelo, díky za zajímavý rozbor. Jistě má v mnohém, neli ve všem pravdu. Bohužel pro mě, je nějaké narovnávání manželského vztahu v této době fakt věc něpodstatná. Už dávno vím, že to není jen o snaze, ale o povaze, o založení toho daného člověka. Ano, ten ex byl romantik, ale založením, né z donucení. Můj muž se poslední dobou velice činí, dělá psí kusy, abychom náš skomírající vztah oživili, ale bohužel já sice oceňuju jeho snahu a vím, že za to nemůže, že to prostě jen nedokáže. Dám trapný a bezvýznamý příklad, který ovšem obdobně funguje téměř ve všem. Ten ex mě pozval na večeři proto, že mě chtěl potěšit, že sobě i mě chtěl dopřát skvělý zážitek z dobrého jídla, pití, krásně jsme si popovídali, drželi se za ruce atd...... Můj manžel po letech zjistil, že žena potřebuje kromě plotny i semtam vyrazit, tak mě pozve na luxusní večeři, pořád omílá, že si to budeme muset užít a celý veceř tam pak sčítá útratu a baví se se mnou o nejnovějším modelu mobilu. A přitom se očima třetí osoby stále jedná o tu samou večeři ve dvou.
Odpovědět