Akupunktura a čínská medicina. Ta mi jako jediná pomohla,tam kde již západní medicina mě odepsala. 1.zkušenost obrna licního nervu,kdy po x měsícich klasické léčby(léky, masaže,cvičení) se nic nezměnilo.Poslali mě na pruchodnost nervu do nemocnice,kde mi toto dělal sám primař a zjistil odumření nervu.Dokonce to došlo i tak daleko,že mi dělali Lumbální punkci,aby zjistili příčinu a nic.Verdikt primáře,že mi nehybná tvář již zůstane.Náhodou jsem se dostala do rukou lékaře,který krom rehabelitací-dělal i akupnkturu.tak jsme to zkusili.a vysledek ani né za dva měsíce se mi tvář hybala normálně.
Stejnou zkušenost mám i s hyperaktivním močovým měchýřem...atd. Kladnou zkušenost nemám jen s činskou medicinou,ale i s celostní medicinou,bylinkami...dokonce i s lečiteli bez medicínského vzdělání. Je to jen o tom nevěřit slepě,ale cestou duvěřuj,ale prověřuj.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.