...Realita je toto. Tento stav, kdy se moderní medicína začíná ukazovat jako neuspokojivá. Většina lékařů léčí jen kousky fyzického těla. Nezajímá je celé tělo, natožpak mysl, emoce, vztahové a jiné souvislosti. Léčí, ne vyléčuje. Nebo ani ne léčí, ale tlumí příznaky. Nejde po příčinách. Je to výborná věc na akutní stavy, třeba úrazy nebo náhlá selhání, ale u chronických onemocnění se může chovat jako slon v porcelánu. Proč nejdřív nezkusit změnu stravy a životního stylu? Kolik je celostních lékařů? Jako šafránu. Kdyby bylo takových víc, nemuseli by se lidé obracet k léčitelům, ono asi není snadné se v nich zorientovat a vyhnout se šarlatánům....
Ja s tebou naprosto souhlasim, jsem ciry pragmatik, preferuji jednoducha reseni a mam tento postoj zhruba 20 let, kdy se u nas objevila homeopatie. Mela jsem kliku na vybornou lekarku homeopatku, s kterou jsem tehdy zacala. Bohuzel zemrela
Praktikovala jsem to tak (priklady...), ze se zlomenym malickem a padem ze zebriku na chirurgii, s ekzemem, zvetsenou mandli, chronickou/ne akutni bolesti nohy k homeopatce, a i anginou k homeopatce, nacez ta taky rekla - kouknete, angina je dost oskliva, ta vase holka mela ATB jednou v zivote, dejme na to ATB. Super spoluprace.
Nevim, jak a proc funguji homeopatika - ale proste funguji. Ma osobni zkusenost.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.