12.10.2014 11:40:11
Maťa.
Re: Přitažlivost ANO
Moc a prachy sú droga. Babiš je toho jasným dokazom. A kto má veľa, chce viac. Už ho neuspokojili len peniaze, teraz chce i viac moci (ruka v ruke s prachami).
A čo by verili Slovákom pravdu o Babišovi a jeho letitých kauzách. Ale rozumný človek vie, že už len jeho začiatky - pracovať v zahraničnom obchode v dobe totáče - mohol len ten, kto spolupracoval. A od toho sa potom odvíjal celý jeho "úspešný" život.
Bojím sa, kde to tu skončí. Aj v mojom obvode vyhralo ANO. Sám zástupca tejto strany mi medzi štyrmi očami povedal (čiastočne som mala na starosti všetky strany s ich volebnými kampaněmi, povolovala som im to atd. teraz už to možem napísať, takže mám od mnohých mnohé zákulisné info), že im chýba dostatok kvalitných ľudí. Že nestačí len ideologia, že sú doležité hlavne schopnosti, ktoré mnohým tým, čo budú na radnici, chýbajú. A mal pravdu.
Som na to naozaj zvedavá, kde to celé skončí.
Jak tu už bolo písané, ovciam stačí, že to "nandali" niektorej inej profláklej strane, ako keby existovali len tie veľké. A iným stačí napr. spevácky talent a príjemná tvár, to, či má danosti na politiku a veci s tým spojené, to je pre ovce vedľajšie...
V priebehu 4 rokov ďalších podám priebežné info haha (aspoň čierny humor ma ešte drží).
Odpovědět