Také jsem četla rozhovor s Čubou a bylo to vlastně smutné. Řekl, že neví, proč ho lidé volili a připustil, že mu to alespoň pomůže v podnikání Já si pamatuji slavné dny Slušovic a chápu, že je pro mnoho lidí legendou, ale teď je to prostě starý pán ... Nepochybuji, že paní Gajdůšková by pro region udělala víc. Také se divím těm, kteří volili Valentu, i když prý v regionu hodně věcí sponzoruje, tak asi proto. Ale zaujalo mě, že jsi zmínil Papouška, ten je totiž z našeho obvodu, ale nevím o něm vůbec nic, kromě toho, že učí a že chce podporovat děti, no, to ale Baudyšová chce také ... tak by mě zajímalo, jestli se vstkutku může na něco těšit.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.