Re: Pomalý hrnec
Nejčastěji ho používám na přípravu vývarů. Dále v něm s oblibou přepouštím máslo. Než jsem otěhotněla, tak jsem hodně dělala guláše a různé stew, ale teď mi tyhle jídla nějak nejdou pod nos. Pak na pečení větších kusů masa (kvůli vývarům mám ten velkej). Ale možností je víc, mám založených spoustu inspiračních odkazů, ale teď to nějak nedávám, je mi pořád poněkud špatně a na experimenty nemám moc náladu. Tak jednou-dvakrát týdně jsem ho využívala, teď poněkud víc odpočívá, ale počítám, že s dalším přírustkem přijde zase víc k využití, protože na stání u plotny přes den moc čas nebude. A tuším že jeho velká éra nastane, až se vrátím do práce. Jinak na smažení to moc není, já mám typ, co ho lze dát i na sporák, ale je to tak maximálně na orestování cibule do základu a i to poměrně trvá.
Odpovědět